2011. február 23., szerda

Székhely biztosítása iparűzési adó mentes övezetben

Cégünk székhelyet kínál iparűzési adó mentes övezetben ügyvédi háttérrel.
A szolgáltatás havi 9.500,- Ft áron vehető igénybe.


Az alap szolgáltatás tartalmazza a posta átvételét és havi 1 alkalommal a beérkezett levelek továbbküldését a megrendelő által megadott címre, illetve az érkezett levelekről e-mail értesítést maximum 5 munkanapon belül.
Igény esetén külön díjazás ellenében a leveleket azonnal szkenneljük és e-mailben küldjük. A többlet szolgáltatás részletes feltételeit az egyedi megállapodás rögzíti.
A szolgáltatás negyedévente előre fizetendő számla ellenében. Az igénybevételkor a negyedévből még hátralévő idő hónapra kerekítve plusz fél év előre fizetendő, mely összeg tartalmazza a cégtábla kihelyezésének költségeit is.
A részletes feltételeket a szolgáltatási szerződés tartalmazza, melyet kérése esetén e-mailben előzetesen elküldünk Önnek.
A K C I Ó :
Legalább 12 hónapos szolgáltatás
megrendelésekor és előre kifizetésekor cégünk a megrendelőtől átvállalja a cégalapítás vagy a cégmódosítás ügyvédi díját.
Cégünk szolgáltatását a hatályos magyar jogszabályok alapján végzi, így fenntartja a jogot, hogy eladósodott és egyéb okok miatt gyanús megrendelőket egyoldalúan visszautasítson.

2011. tavaszi AKCIÓ:
Cégalapítás: (Kft, Bt) 14.000,-Ft + 15.000,-Ft illeték
Cégmódosítás: (Kft, Bt) 17.000,-Ft + 18.000,- Ft illeték és közzététel
Garantáltan nincs többletköltség!!!
Székhelyszolgálat igénybe vétele esetén további kedvezmények!

Cégünk tartós ügyvédi együttműködés mellett nyújt székhely biztosítást iparűzési adó mentes községben.
A szolgáltatás helyszínén az iparűzési adó bevezetése óta nem volt ez az adónem kivetve. A község vezetése stabil független képviselőkből és polgármesteből tevődik össze. Nem tervezik ezen adónem bevezetését.
Amennyiben telefonon hív minket közvetlenül jogi szakemberrel tud konzultálni akár cégalapítás akár székhely biztosítása kérdésében.
Nem kell megosztania a problémákat egy titkárnővel!
Ha Önnek úgy kényelmesebb találkozhatunk szerződés kötés céljából egy erre kölcsönösen kijelölt köztes helyen is!

Kérjük ezen az email címen érdeklődjön: szekhelyszolga@gmail.com